top of page
 • Waarom heb ik nog niks gehoord sinds mijn inschrijving?
  Vaarschool Seal is een vrijwilligersorganisatie met jonge medewerkers. In verband met tijdverdeling tussen school/werk/staflid zijn en Seal verwerken wij de inschrijvingen het liefst in één of enkele keren. Zo blijft het mogelijk om het werk te blijven doen en de kosten laag te houden. Hierdoor kan het zijn dat u nog geen bevestiging heeft gehad. (Voor informatie over ontvangst en verwerking van uw inschrijving: sealinschrijvingen@gmail.com )
 • Waarom is week 1 van Seal gepland in een week dat mijn kind nog op school moet zijn?
  De weken zijn zo gepland dat ook scouts uit de noordelijke regio’s de mogelijkheid hebben om in hun eerste week van de zomervakantie naar Seal te komen. In veel gevallen betekent dit dat kinderen uit onze eigen regio niet in week 1 maar in week 2 de eerste mogelijkheid hebben om naar de vaarschool te komen.
 • Ik heb een voorlopige bevestiging ontvangen? Is deze nog niet definitief?
  Vaarschool Seal verstuurt eerst voorlopige bevestigingen onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers en instructeurs. De inschrijvingen lopen namelijk parallel. In de regel zijn hier weinig problemen mee maar we weten het natuurlijk nooit op voorhand zeker. Het kan zijn dat we iets moeten verschuiven als dit beter past qua niveauverdeling of aantal inschrijvingen in de week.
 • Wanneer is de inschrijving definitief?
  Een week na de sluitingsdatum ontvangt u van ons een definitieve bevestiging met daarin een factuur, paklijst en routebeschrijving.
 • Wanneer moet ik betalen?
  Na de definitieve bevestiging ontvangen wij het bedrag het liefst zo snel mogelijk ivm bestellingen die wij moeten plaatsen voor de zomerweken. De uiterlijke betaal datum vind u op de factuur (voor vragen: sealinschrijvingen@gmail.com).
 • Welke kinderen zitten er nog meer in dezelfde week?
  Dat zie je op de eerste dag van de vaarschoolweek. Wij maken nooit bekend wie er in welke week zit. Misschien heb je al van anderen gehoord wie in welke week zit?
 • Mijn kind zit niet op scouting, kan hij/zij wel naar Seal?
  Ja, dat kan. Als de cursist geen lid is geef dit dan aan op het inschrijfformulier.
 • De inschrijving is gesloten. Kan ik alsnog inschrijven?
  We kunnen altijd even kijken of het lukt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen in de weken en de bijbehorende niveaus kunnen we kijken of er nog iemand bij past. Maar,… geen garanties dat het zal lukken. (voor vragen: sealinschrijvingen@gmail.com)
bottom of page